ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

Марија Груевска, ѕвездата на „Гранд“, го намами на секс-сцени свршеникот Синиша

Пејачката Марија Груевска од „Гранд“ ја промовира својата нова песна на српски – „Горим сва“. Таа сними и видео во...
zhelezara akeli