ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

Присуство на змии во населени места, кејот на Вардар обраснат со високи треви – град Скопје без одговор кога и дали ќе се коси: ЦУК советува што да правите доколку ве касне змија

При прошетките во природа, може да се случи граѓаните да сретнат змии. Општо е познато дека змијата најчесто бега при...
zhelezara akeli