ALK 17800 0.03%GRNT 1200 -1.64%KMB 12156.28 -0.31%MPT 67999.79 0.16%STIL 123 -2.38%TEL 360 -1.65%TNB 25500 0%

По заканите со вето од Софија, македонската влада денеска не решаваше за препораката Џамбаски да се прогласи за непожелна личност

Вчера Советот за безбедност до Владата упати предлог да се забрани влез во земјава на еден европратеник и неколку други...
zhelezara akeli