ALK 22147.09 0%BIM 18001 15.76%GRNT 1410 0%KMB 24143.2 0.6%MPT 82471.43 0.57%REPL 17574.66 0.53%RMDEN22 83.86 -1.34%STB 1642.55 0.59%STIL 137.52 4.18%TNB 44197.74 -0.07%TTK 1599.75 -0.01%UNI 7200 0.7%USJE 37150 -0.13%VITA 10011 0.11%

Топ 5 iGaming компании во Македонија

Порано или подоцна, претпоставуваме дека се имате сретнато со терминот iGaming. Наспроти мислењето дека iGaming доаѓа од Internet Gaming, терминот...
zhelezara akeli