ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

ОТКРИЕН МОТИВОТ ЗА УБИСТВОТО НА 11-ГОДИШНАТА ВАСИЛИКИ Обдукцијата ќе покаже дали девојчето било силувано пред смртта

Траги од повреди на рацете сугерираат дека вујко во Илија во Пелопонез сакал да има сексуален однос со неговата мала...
zhelezara akeli