ALK 15747.22 -0.02%GRNT 1205 -0.41%KMB 9596.89 -0.01%STB 1197 -0.25%TETE 2010 0.5%

Летен освежителен милкшејк

Идеален летен пијалок, богат со хранливи состојки, витамини и минерали. Подготовка: 1. Во чашката од нутрибулетот ги ставаме бананата и...
zhelezara akeli