ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

Ario е акциона – авантура со Metroidvania примеси

Ario е игра која влече силна инспирација од Prince of Persia игрите. Таквото нешто е јасно и од приказна и...
zhelezara akeli