ALK 16838.65 -2.69%GRNT 1301.41 -1.08%KMB 10399.94 -0.62%MAKP 553 -2.98%MPT 75200 -1.7%RMDEN19 99.9 0.1%RMDEN20 99.91 0.01%STIL 93 -1.06%TEL 331.05 0.32%

Тупак е убиен пред 25 години во пресметка на банди, теориите на заговор дека сè уште е жив, постојат и денес

Славниот американски рапер, Тупак Шакур, починал на 13 септември 1996 година, откако бил застрелал во Лас Вегас. Многумина, до ден...
zhelezara akeli