ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

Која е РАЗЛИКАТА помеѓу ЗЕЛЕНИ И ЦРНИ МАСЛИНКИ

Ако некогаш сте се запрашале која е разликата помеѓу зелените и црните маслинки, одговорот е многу едноставен – во моментот...
zhelezara akeli