ALK 22149.26 0.01%KMB 24215.64 0.3%MPT 83000 0.64%MTUR 7200 -10%REPL 17591.82 0.1%STB 1646.28 0.23%STIL 137 -0.38%TEL 410 -1.97%TNB 44199 0%TTK 1600 0.02%UNI 7200 0%

Во Ѓорче Петров доделени наградите „Антево слово“

Во Центарот за култура во Општина Ѓорче Петров се одржа седмото издание и официјално доделување на наградите „Антево слово“ кои...
zhelezara akeli