ALK 18350 0.09%KMB 14400 -0.58%MPT 63925 0.04%MTUR 4501.5 0.03%RMDEN22 89.36 1.18%STB 1373.4 1.69%TEL 380 -0.1%TKVS 6100 1.67%TNB 29200 -0.66%TTK 1450 3.57%UNI 5300 2.81%USJE 30385 0%

Лавица намирисала туристи, па им се нафрли

Гледаме како предаторот се приближува, ги забележува присутните, а потоа следува шокантна сцена. Дивото животно молскавично скокнало во возилото и...
zhelezara akeli