ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

Десетто издание на Скопје „Синема сити“: визуелените доживувања од настапите на Влатко Стефановски на изложбата The Vlatko Stefanovski Experience

„The Vlatko Stefanovski Experience“, на 26 јуни, во Мала станица ќе вклучи фотографии на Стефан Рајхл, Ангел Ситновски – Бојс,...
zhelezara akeli