ALK 15747.22 -0.02%GRNT 1205 -0.41%KMB 9596.89 -0.01%STB 1197 -0.25%TETE 2010 0.5%

“Скопско лето 2021”: Музичка прошетка со француски шансони со Џон Илија Апелгрен

Во рамки на 42-то издание на манифестацијата „Скопско лето“, на 24-ти јули во Куршумли Ан свој голем концерт ќе одржи...
zhelezara akeli