ALK 15747.22 -0.02%GRNT 1205 -0.41%KMB 9596.89 -0.01%STB 1197 -0.25%TETE 2010 0.5%

Евтина обланда

Насловот евтина, почнува уште во продавницата, кога ја купував, со самата цена на обландата. Случајно кога посегнав по неа видов...
zhelezara akeli