ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

(Разговор) Регина Икономовска: Културно-цивилизациските наследства заслужуваат соодветна промоција

„Промоцијата мора да биде соодветна и во таа насока сум фокусирана. Имав чест и голема корист двапати, во 2014 и...
zhelezara akeli