ALK 17800 0.03%GRNT 1200 -1.64%KMB 12156.28 -0.31%MPT 67999.79 0.16%STIL 123 -2.38%TEL 360 -1.65%TNB 25500 0%

ЕК: Мигрантите кои немаат право на престој, ќе мора да се вратат дома

„Оние кои немаат право на престој мора да бидат вратени во нивните земји на потекло. Така го штитиме системот за...
zhelezara akeli