ALK 13999.79 0.21%BGOR 147 -1.34%GRNT 1300 -0.46%KMB 8196.31 0.06%LHND 615 0%MPT 73000 -0.4%RMDEN19 99.5 0%SBT 3449.5 -5.21%UNI 2580 -0.77%

Ана Бунтеска: Умираш или те убивам

Умираш секој ден секојпат кога лицево си го гледам и кога тебе во себе те наоѓам. Умираш дур од умов...
zhelezara akeli