ALK 22139 -0.04%KMB 24202 0.24%REPL 17580 0.03%TEL 410 -1.97%TNB 44199 0%TTK 1600 0.02%UNI 7200 0%

Намирници што го зголемуваат производството на колаген

Фото: Пиксабеј Сместен во надворешниот слој на кожата, колагенот е основа на сврзувачкото ткиво што ја поддржува структурата на кожата....
zhelezara akeli