ALK 17800 0.03%GRNT 1200 -1.64%KMB 12157.4 -0.3%MPT 67999.79 0.16%TEL 360 -1.65%

Теа Таировиќ призна дека има симпатија

Иако важи за една од најпосакуваните пејачки на естрадата, Теа Таировиќ тврди дека нема момче, но има, како што вели,...
zhelezara akeli