ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

Тони Блер го посети Косово и се сретна со мажи кои се викаат Тониблер

Бившиот британски премиер Тони Блер вчера пристигна во Косово на одбележувањето на 25 години од завршувањето на војната со Србија...
zhelezara akeli