ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

Пет години од смртта на големиот Саша Николовски-Ѓумар

Еден од најзначајните македонски диригенти, Саша Николовски-Ѓумар (1966-2017), кој остави голема трага во македонската музика, замина на денешен ден пред...
zhelezara akeli