ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

East Gate Mall и групацијата LPP донираа матурски комбинации на социјално ранливи средношколци од Скопје

East Gate Mall, дел од групацијата Балфин во соработка со групацијата ЛПП која ги застапува брендовите Reserved, Mohito, Sinsey, House...
zhelezara akeli