ALK 17884.06 -0.03%KMB 11699.78 0%KVAS 12000 0%MPT 68000 0%MZPU 607 0%RZLV 38 0%RZUS 51 -1.92%STB 1260.31 -1.56%TIKV 1000 0%TNB 28768.13 -0.37%TSZS 3000 695.76%

Книга: „Резерва“ на Принц Хари

По првпат, Хари ја раскажува неговата приказна со сурова и непоколеблива искреност. Оваа книга дава увид во откровенијата, самоиспитувањето и...
zhelezara akeli