ALK 22147.09 0%BIM 18001 15.76%GRNT 1410 0%KMB 24143.2 0.6%MPT 82471.43 0.57%REPL 17574.66 0.53%RMDEN22 83.86 -1.34%STB 1642.55 0.59%STIL 137.52 4.18%TNB 44197.74 -0.07%TTK 1599.75 -0.01%UNI 7200 0.7%USJE 37150 -0.13%VITA 10011 0.11%

Хрватската турнеја на Националниот џез оркестар и Рамбо Амадеус – концерти што ќе се паметат

Според хрватските медиуми, овој високо професионален музичко-театарски концепт ги надминал границите на класичната концертна изведба. „Слободна Далмација“ објави: „Кога ќе...
zhelezara akeli