ALK 17800 0.03%GRNT 1200 -1.64%KMB 12156.28 -0.31%MPT 67999.79 0.16%STIL 123 -2.38%TEL 360 -1.65%TNB 25500 0%

Презентирани повиците од програмата „Креативна Европа“ – потпрограма Култура, краен рок за аплицирање е 23 февруари

Информативна сесија за програмата „Креативна Европа“ – потпрограма Култура се одржа денеска во Музејот на Македонска борба во Скопје, на...
zhelezara akeli