ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

Приведени лица од Танушевци поради шверцување стока од широка потрошувачка

Двајца жители на село Танушевци синоќа биле приведени за шверцување голема количина разновидна стока за широка потрошувачка, без соодветна документација....
zhelezara akeli