ALK 17800 0.03%GRNT 1200 -1.64%KMB 12167.54 -0.22%MPT 67999.79 0.16%STIL 123 -2.38%TEL 360 -1.65%TNB 25500 0%

„Жени во Собрание“ и „Женска гардероба“ наскоро во Театар комедија

Претставата „Жени во Собрание” е првата на репертоарот на „Театар комедија” за оваа година и ќе биде изведена на 27...
zhelezara akeli