ALK 16799.98 0%KMB 11700 0%MPT 70958.36 1.36%STBP 602 28.63%TEL 375 0.27%TETE 2260.34 -2.92%TNB 24703.9 -0.39%UNIM 125 -18.83%

Натпревар: Тој што ќе успее да ја хакне „тесла“, добива 600.000 долари и го задржува автомобилот

На традиционалната 15. конференција „Pwn2Own“, организирана од „Зиро деј инишијатив“, одржана во Ванкувер, се собраа голем број хакерски истражувачи чија...
zhelezara akeli