ALK 16799.98 0%KMB 11700 0%MPT 70958.36 1.36%STBP 602 28.63%TEL 375 0.27%TETE 2260.34 -2.92%TNB 24703.9 -0.39%UNIM 125 -18.83%

Еден месец јадете по две банани дневно, резултатот ќе ве изненади

Поголем дел од луѓето денеска „немаат време“ за здрава исхрана и посегнуваат по брза храна отколку по здрави намирници, додека...
zhelezara akeli