ADIN 750 2.6%ALK 14056.61 0.41%GIMS 9240 29.96%INBR 4000 0%KMB 7697.77 -2.28%MPT 71000.01 0%REPL 106000 0%RMDEN18 99.5 0%RMDEN19 99.5 0%SBT 3292 -4.57%STBP 501 -11.95%STIL 58 0%TNB 19585.34 -1.8%TTK 1359.63 -3.36%ZIMS 1268 0%

Ова се земјите во кои најмногу се купуваат електрични автомобили

Пандемијата имаше негативен ефект врз автомобилската индустрија, но интересот за електрични автомобили порасна во многу земји минатата година. Според процени...
zhelezara akeli