ALK 17884.06 -0.03%KMB 11699.78 0%KVAS 12000 0%MPT 68000 0%MZPU 607 0%RZLV 38 0%RZUS 51 -1.92%STB 1260.31 -1.56%TIKV 1000 0%TNB 28768.13 -0.37%TSZS 3000 695.76%

Кејт Мидлтон со своите дечиња испрати честитка по повод Денот на мајките

Кејт Мидлтон заедно со трите дечиња испрати слатка честитка по повод Денот на мајките во Обединетото Кралство. Принцезата од Велс...
zhelezara akeli