ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

Кои видови зеленчук се добри за здравјето, како превенција на болести на срцето и ракот

Кои видови зеленчук се добри за здравјето, како превенција на болести на срцето и ракот.Некои видови зеленчук се особено познати...
zhelezara akeli