ALK 15747.22 -0.02%GRNT 1205 -0.41%KMB 9596.89 -0.01%STB 1197 -0.25%TETE 2010 0.5%

Прекумерната телесна тежина е се почест проблем

Храната никогаш во историјата на човештвото не била подостапна . Развојот на земјоделството и новите иновации во преработката на храната...
zhelezara akeli