ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

Ризова Черних: Имав огромни притисоци од министерката Стефоска и претседателката на УО Весна Гиновска Илкова

Магдалена Ризова Черних која денеска беше сменета од функцијата в.д. директор на Театар комедија преку соопштение наведе дека трпела „огромни...
zhelezara akeli