ALK 17800 0.03%GRNT 1200 -1.64%KMB 12157.4 -0.3%MPT 67999.79 0.16%TEL 360 -1.65%

Родителите несвесно можат да предизвикаат анксиозност кај децата: Еве на што треба да обрнат особено внимание!

Анксиозноста не е само проблем кај возрасните. Многу клинички истражувања покажуваат дека милиони деца секојдневно се борат со симптоми на...
zhelezara akeli