ALK 17800 -0.48%GRNT 1234 -0.07%KMB 12109.03 -0.44%MPT 67000 0.75%STIL 139 -0.71%

Најмалку 36 загинати при лизгање на земјиште во Перу

Вилсон Гутиерез, службеник за цивилна заштита во општината Маријано Николас Валкарсел, во провинцијата Камана, изјави за локалната радио станица Ер...
zhelezara akeli