ALK 22139 -0.04%KMB 24202 0.24%REPL 17580 0.03%TEL 410 -1.97%TNB 44199 0%TTK 1600 0.02%UNI 7200 0%

Atari ја проширува својата колекција на игри по 50 години

Atari практично ја започна целата приказна за домашните конзоли за игри со 2600, претходникот на NES. Таа конзола е стара...
zhelezara akeli