ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

Го продолжуваат животот: 4 задолжителни прегледи за мажи

Податоците покажуваат дека мажите живеат пократко, почесто се разболуваат, повеќе консумираат алкохол и психоактивни супстанци. Кога на тоа ќе се...
zhelezara akeli