ALK 17599.06 0.19%GRNT 1119.39 0.67%KMB 12557.83 0.53%KVAS 12000 0%MPT 65214.29 0.22%MTUR 4400 0%PKB 16500 0%REPL 87000 2.35%RZUS 50 0%SBT 2782 3%STB 1308.27 0.88%TEL 411.46 0.68%ZPKO 3600 0%

Во полициска потера во Софија е убиено 18- годишно момче

Како што пренесува Новините , утринава околу 5 часот и 15 минути, обезбедување во деловниот центар пријавило во полиција дека...
zhelezara akeli