ALK 15747.22 -0.02%GRNT 1205 -0.41%KMB 9596.89 -0.01%STB 1197 -0.25%TETE 2010 0.5%

КАКВА МАЈКА, ТАКВА ЌЕРКА: Ова е детето на Кетрин Зета-Џонс и Мајкл Даглас!

Навидум обична девојка, но само тоа не е! Убавата Карис Зита Даглас денес има 18 години, а нејзините презимиња веднаш...
zhelezara akeli