ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

Постепените подобрувања на факултетите ќе им ја уништат иднината на студентите

Петар Ниновски, основач на Бреинстер, лидерска компанија по број на вработени студенти, верува дека треба да се објави војна против...
zhelezara akeli