ALK 16799.98 0%KMB 11700 0%MPT 70958.36 1.36%STBP 602 28.63%TEL 375 0.27%TETE 2260.34 -2.92%TNB 24703.9 -0.39%UNIM 125 -18.83%

Како ќе објасниме дека даваме датум за Албанија, а не и за Македонија, прашува Ќучук

Нелогично и тешко е да се објасни тезата дека ќе ја пуштиме Албанија да отпочне преговори со ЕУ, а за...
zhelezara akeli