ALK 13999.79 0.21%BGOR 147 -1.34%GRNT 1300 -0.46%KMB 8196.31 0.06%LHND 615 0%MPT 73000 -0.4%RMDEN19 99.5 0%SBT 3449.5 -5.21%UNI 2580 -0.77%

Алекса Балашевиќ за татко му и мајка му: „Љубовта на мојот Џоле и Оља е уникатна!“

ИЗВОР Скопје24 | февруари 22, 2021 Веста за заминувањето на Ѓорѓе Балашевиќ сеуште ја шокира јавноста во целиот регион, и...
zhelezara akeli