ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

Едноставна навика на родителите може да влијае на самодовербата на децата

П овеќето родители сакаат да воспитаат среќни и сигурни деца. Меѓутоа, понекогаш тие ненамерно негативно влијаат на развојот на нивната самодоверба, но и самопочит. Освен...
zhelezara akeli