ALK 17800 -0.48%GRNT 1234 -0.07%KMB 12109.03 -0.44%MPT 67000 0.75%STIL 139 -0.71%

Адел заплака на сцената на Греми: Наградата за најдобра соло изведба му ја посвети на синот

Овој прв стих го напишав под туш кога решив да го променам животот на мојот син, објасни пејачката и додаде...
zhelezara akeli