ALK 16799.98 0%KMB 11700 0%MPT 70958.36 1.36%STBP 602 28.63%TEL 375 0.27%TETE 2260.34 -2.92%TNB 24703.9 -0.39%UNIM 125 -18.83%

Првиот смартфон со камера од 200 MP пристигнува во јули

Motorola потврди дека ќе го лансира првиот уред со камера од 200 MP овој јули. Соопштението доаѓа преку кинеската социјална...
zhelezara akeli