ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

Мараја Кери напиша книга за деца инспирирана од Божик

Светската ѕвезда Мараја Кери ќе ја издаде својата прва детска книга, „Божикната принцеза“. Таа за да ја напише книгата се...
zhelezara akeli