ALK 16799.98 0%KMB 11700 0%MPT 70958.36 1.36%STBP 602 28.63%TEL 375 0.27%TETE 2260.34 -2.92%TNB 24703.9 -0.39%UNIM 125 -18.83%

Мали: Договорено е Србија да складира 500 милиони кубни метри гас во Унгарија

Мали: Договорено е Србија да складира 500 милиони кубни метри гас во Унгарија Министерот за финансии Синиша Мали изјави во...
zhelezara akeli