ALK 15747.22 -0.02%GRNT 1205 -0.41%KMB 9596.89 -0.01%STB 1197 -0.25%TETE 2010 0.5%

Принцот Хари пишува мемоари: А, еве кој ќе му помогне во тоа

Британскиот принц Хари реши да напише мемоари, во кој ќе ги опише неговите подеми и падови. Сепак, се поставува прашањето,...
zhelezara akeli