ALK 18350 0.09%KMB 14400 -0.58%MPT 63925 0.04%MTUR 4501.5 0.03%RMDEN22 89.36 1.18%STB 1373.4 1.69%TEL 380 -0.1%TKVS 6100 1.67%TNB 29200 -0.66%TTK 1450 3.57%UNI 5300 2.81%USJE 30385 0%

Годината во чест на Ацо Шопов се одбележува со уште еден голем настан

Македонија продолжува да го чествува делото на својот класик. Јубилејот 100 години од раѓањето на Ацо Шопов деновиве ќе се...
zhelezara akeli